Bestelproblemen in de webshop


Er zijn momenteel problemen bij de afhandeling van het bestelproces in onze webshop. In stap 4 van het afrekenproces, krijgt u in sommige gevallen een foutmelding "er is geen verzendmethode beschikbaar". Soms kunt u dit oplossen door even terug te keren naar stap 2 en via de "verder"-knop door te gaan naar stap 4 waar de juiste verzending ("verzending op gewicht") geselecteerd kan worden. Lukt dit toch niet? Stuur ons gerust uw bestelling per email op info@wellnesschezvous.beof telefonisch op 0479 941 817 en wij verwerken uw bestelling onmiddellijk.

Met onze excuses voor het ongemak.


 

balsan1BALSAN LOTION & CREME

Dit product kopen in de webshop

Andere producten in ons assortiment "Voetverzorging":

 

Waarom Balsan gebruiken?

De BALSAN lotion is bijzonder geschikt om hoorn, eelt, eksterogen, dode huid en nagelriemen te verwijderen van voeten en handen. U loopt daarbij geen enkel gevaar om de huid te beschadigen, aangezien het niet meer nodig is te snijden, te raspen of de huid te schaven.

Onze handen zijn ons visitekaartje, onze voeten moeten ons een leven lang dragen: ze verdienen dus onze bijzondere aandacht en een regelmatige, preventieve zorg. De verzorging met Balsan is zeer doeltreffend en volledig pijnloos.

Bovendien is ze, in tegenstelling tot eeltvijl, puimsteen, rasp of mesje, wel geschikt voor de gevoelige huid en voor diabetici.

De BALSAN kruidencrème is vervaardigd van grondstoffen van de beste kwaliteit. De crème kleeft niet, is niet vet, en is ideaal voor de voetzolen. Was de voeten en wrijf ze vervolgens in met de crème op basis van kruiden, en dit gedurende 2 à 3 maal per week. Al snel zult u kunnen vaststellen dat de vorming van eelt gevoelig is verminderd. Dermatologische controle heeft aangetoond dat bij gebruik van de crème een aanzienlijke verbetering (42 %) van de vochtbalans kan vastgesteld worden.

De BALSAN producten zijn anti-allergisch (controle door het dermatologisch Instituut DERMATEST) , ze zijn biologisch, en ze zijn zonder testen op dieren ontwikkeld. Ze bevatten ook geen bewaarmiddelen. Dankzij de strenge controles zijn we in staat u een hoogstaande kwaliteit te garanderen.

Hoe te gebruiken?

Gebruik voor de handen ...


Breng een héél dun laagje hydrofiele watten aan op de nagelriemen en bevochtig goed met BALSAN lotion. Laat dit naargelang de dikte van de nagelriem gedurende 1 tot 3 minuten inwerken. Met behulp van een nagelborsteltje of een nagelriemverwijderaar verwijdert u de huid, die inmiddels volledig zacht is geworden. Was de handen achteraf en breng BALSAN kruidencrème aan.

Gebruik voor de voeten ...

voeten1 voeten2 voeten3
voeten4 voeten5 voeten6

 

 1. Breng een héél dun laagje watten aan op het gedeelte dat u wilt behandelen en bevochtig goed met de lotion (zorg ervoor dat de watten volledig vochtig zijn).
 2. Verdeel de lotion goed en druk stevig aan tegen de voet.
 3. U kunt ook een film in cellofaan aanbrengen zodat u niet de hele tijd stil hoeft te zitten
 4. Laat het product gedurende 10 minuten inwerken, bevochtig nogmaals en laat opnieuw 10 minuten inwerken – in totaal dus 20 minuten.
 5. Neem de watten weg en verwijder met een spatel de dode huid, die inmiddels helemaal zacht is geworden. U zult verrast zijn door het resultaat!
 6. Was de voeten achteraf en breng BALSAN kruidencrème aan.

En dit ... voeteneindis het resultaat in minder dan 30 minuten!

Voorzorgsmaatregelen

 • Gebruik BALSAN lotion altijd vóór het wassen, zoniet zal de huid het water opnemen.
 • BALSAN niet gebruiken voor het gezicht, op wondjes en evenmin op andere gevoelige plaatsen.
 • Bij eerste gebruik het product testen op een kleine oppervlakte.
 • Vermijd dat het product op andere plaatsen dan de te behandelen huid terechtkomt.
 • Goed sluiten na gebruik.
 • Vermijd contact met de ogen (bevat Alcali, kan blindheid veroorzaken).
 • Houd buiten het bereik van de kinderen.
 • Leg bij de manicure de handen op een handdoek.
 • Na gebruik van de lotion altijd de behandelde delen goed spoelen of wassen.
 • Voor een optimaal resultaat achteraf altijd BALSAN kruidencrème aanbrengen.

Tips

 • Het dagelijks wassen van de voeten met koud water bevordert niet alleen de hygiëne maar stimuleert ook de doorbloeding.
 • Na elke wasbeurt zeker de voeten goed afdrogen, ook tussen de tenen, en BALSAN crème aanbrengen.
 • Bij vermoeide voeten de crème goed in masseren, zowel rond de tenen als op de voetzool.
 • BALSAN crème is ook aangewezen om transpiratiegeuren te voorkomen. Gebruik de crème hiervoor na de dagelijkse wasbeurt met koud water.
 • Om nagelriemen te verwijderen gebruikt u BALSAN lotion. Gebruik vooral geen scherpe voorwerpen, wel de daarvoor voorziene nagelriemverwijderaar of het borsteltje.
 • Draag aangepaste schoenen die comfortabel zitten en de juiste maat hebben, trek ook elke dag andere kousen aan.
 • Versterk het uithoudingsvermogen van uw voeten door regelmatig eens blootsvoets te lopen. Zand, gras , de natuur zijn ideaal. Ook regelmatig oefenen door teenbewegingen te maken, of op de punt van de voeten te staan, bevordert een goede doorstroming.

Wellness Chez Vous
Mignon Dierickx (zaakvoerster)

Karis 30
9950 Waarschoot

+32 (0)479 94 18 17

contactformulier

 

Ondernemingsnummer:
BE 0897 312 554 
NL 7828 66001B01

Bank:
IBAN: BE30 7350 3920 9711
BIC: KREDBEBB

 Mignon Dierickx   
Naar boven