Bestelproblemen in de webshop


Er zijn momenteel problemen bij de afhandeling van het bestelproces in onze webshop. In stap 4 van het afrekenproces, krijgt u in sommige gevallen een foutmelding "er is geen verzendmethode beschikbaar". Soms kunt u dit oplossen door even terug te keren naar stap 2 en via de "verder"-knop door te gaan naar stap 4 waar de juiste verzending ("verzending op gewicht") geselecteerd kan worden. Lukt dit toch niet? Stuur ons gerust uw bestelling per email op info@wellnesschezvous.beof telefonisch op 0479 941 817 en wij verwerken uw bestelling onmiddellijk.

Met onze excuses voor het ongemak.


 

veravalentislakkengelVERA VALENTI SLAKKENGEL

Dit product kopen in de webshop

Andere producten in ons assortiment "Beauty":


Puistjes, littekens, rimpels en andere  ontsieringen aan de huid proberen we met allerlei producten weg te werken. Vera Valenti gel met extracten van slakkenslijm is een gel met een samenstelling van ingrediënten, die er voor zorgt, dat uw huid herstelt én verzorgt. Het slijm van slakjes herstelt namelijk ook een gebroken slakkenhuisje, waarom dan niet onze huid?

Deze gel bevat herstellend slakkenslijm extract. De Vera Valenti gel vermindert acne, vervaagt rimpels, littekens, zwangerschapsstriemen, kraaienpootjes, enz. Deze gel zal de veerkracht van de huid vernieuwen, dode huidcellen afstoten. Slakkenslijm extract maakt de huid weer jong en bestrijd bacteriën die o.a. acne veroorzaken. Uw huid wordt zijdezacht en superglad. Deze gel is geschikt voor zowel vrouwen en mannen. En geschikt voor alle huidtypes.

  • De slakkenslijmgel bevat onder andere de volgende ingrediënten:

  • Allantoine, dit hydradeert en kalmeert de huid.

  • Proteïnen en vitaminen, deze zorgen voor het weer glad worden van de huid en werken bovendien ontstekingsremmend.

  • Natuurlijke antibiotica, deze bestrijden slechte bacteriën die aanwezig zijn op de huid en onder andere verantwoordelijk zijn voor acné.

  • Glycolzuur en collagenen, deze zorgen voor het herstellen van de beschadigde huid door afvoer van dode cellen.

  • Gebruiksaanwijzing:  

Bij voorkeur 2x daags met licht masserende bewegingen aan te brengen op een gereinigde huid. Nadien uw dagcrème aanbrengen.

  • Vera Valenti slakkengel is de ideale basis voor uw make-up.

  • Koel bewaren.

 

 

Wellness Chez Vous
Mignon Dierickx (zaakvoerster)

Karis 30
9950 Waarschoot

+32 (0)479 94 18 17

contactformulier

 

Ondernemingsnummer:
BE 0897 312 554 
NL 7828 66001B01

Bank:
IBAN: BE30 7350 3920 9711
BIC: KREDBEBB

 Mignon Dierickx   
Naar boven